Atelier Gerbera

Atelier Gerbera

De activiteit tekenen, schilderen en knutselen is vooral heel gezellig, we gaan een uurtje creatief bezig zijn met allerlei verschillende materialen. Elke les is er een andere opdracht, deze kan gaan over wat er om je heen te zien is, over wat je beleeft of een thema zoals bijvoorbeeld pasen, carnaval en st maarten. Iedereen kan iets moois kan maken, je mag je fantasie de vrije loop laten en dat kan helpen om je te uiten op jouw eigen unieke wijze.

We tekenen, schilderen en knutselen naar aanleiding van een verhaal, een technische les, aan de hand van een voorbeeld of iets wat je zelf bedenkt. Ook ontdekken we de verschillende materialen en maken daar soms ook een combinatie van. We gaan bijvoorbeeld werken met o.a. houtskool, vetkrijt, pastelkrijt, inkt, acrylverf, ecoline, potloden, stiften, aquarelverf.  We hebben in het atelier van allerlei soorten materialen, doeken, papier en we maken bijvoorbeeld knutselwerken van klei, stof, kralen, steen, hout. Vooral de glitters komen regelmatig uit de kast.

We kunnen dan bijvoorbeeld je lievelingsdier dier natekenen of schilderen, een voorwerp beschilderen, een stripverhaal bedenken of een eigen tag verzinnen, een mooi landschap maken, een fantasiewereld creeeren of misschien wel juist expres iets heel lelijks maken om je gewoon even lekker te uiten.

Regelmatig maken we iets voor iemand anders en is er een expositie, waar iedereen naar kan komen kijken.

Kortom… we gaan lekker creatief bezig zijn. Kom gewoon lekker meedoen!

Kenmerken

  • Adres: Atelier Glindster
  • Tijden zie rooster
  • Leeftijd: 6+
  • Max 6 deelnemers per groep
  • Een heel uur creatief plezier (12+ plus groep 1,5 uur / om de week)
  • We organiseren soms een Open huis of Expo en leggen dan de rode loper uit voor de bezoeker
  • Op de donderdag avond is er ook een 12+ groep. Deze hebben om de week voor 1,5 uur les.

Activiteit begeleider

Mijn naam is Patrice en ik woon samen met mijn zoon in De Glind. Ik ben betrokken, creatief en vrijetijdsschilder met een eigen website: www.patricedejonge.nl. In 2019 ben ik tezamen met Myra Atelier Gerbera gestart.