Zaalhockey

Zaalhockey

Hockey is een leuke en fanatieke vorm van teamsport. Hockey wordt gespeeld in twee teams en het gaat hierbij om: techniek, snelheid en sportiviteit. Sportiviteit is heel belangrijk tijdens de activiteit, iedereen moet zich veilig voelen binnen de activiteit om op zijn eigen niveau te leren hockeyen.

 

Bij de activiteit hockey leer je samenwerken, balbehendigheid, de officiƫle hockeyregels en nieuwe technieken. Deze dingen leer je aan de hand van leuke spelelementen en oefeningen welke je in de wedstrijdjes aan het eind van elke les kan toepassen.

 

De activiteit duurt een uurtje. Tijdens deze activiteit is iedereen van 10 jaar en ouder welkom, stap in en doe gezellig mee! We zorgen er ten slotte samen voor dat deze activiteit voor iedereen leuk is!

Kenmerken

  • Locatie: De glindster, gymzaal 1
  • Maandag 17:00-18:00
  • Leeftijd: 10+
  • Teamsport, sportiviteit, balsport, samenwerken, techniek en spelvorm.

Activiteit begeleider

Hi,

Ik ben Annemijn, oud-stagiaire van het VT-team in De Glind, nu ben ik terug als hockeyer. Ik heb zelf 9 jaar lang gehockeyd en heb hier altijd veel plezier in gehad! De gezelligheid van de teamsport, het samenwerken en het groeien op ieders eigen niveau is waar ik jullie in mee wil nemen!