Jeugddorp De Glind

Gezinshuisouders bieden drie tot zes uithuisgeplaatste kinderen een veilig thuis. Als zelfstandig ondernemer zijn zij er full-time om deze kinderen te helpen bij hun ontwikkeling en het hervinden van vertrouwen in mensen. Heb jij passie voor jongeren met een pittig profiel? En wil je een vrij en zinvol bestaan? Begin dan een gezinshuis of logeerhuis in Jeugddorp De Glind. Bekijk onze vacatures.

Gezinshuisouders

Logeerondernemer

"We leven als gezin samen het leven"

In de hal hangen foto’s van alle kinderen. Elk jaar worden de foto’s vernieuwd. Toen Pieter bij ons kwam wonen was hij erg verlegen. Op de eerste foto zag je alleen zijn handen voor zijn gezicht. Het jaar erop kon je zijn gezicht al zien. En het derde jaar keek hij in de camera.” Dit voorbeeld illustreert mooi de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt, zijn zelfvertrouwen is gegroeid.

- Wim Brandsen, Gezinshuisouder

Een gezinshuis runnen

In een gezinshuis worden drie tot zes uithuisgeplaatste kinderen opgevangen. Kinderen en jongeren met ‘complexe problematiek’. Wij zeggen dan: prachtige, veerkrachtige kinderen met een pittig profiel.

In Jeugddorp De Glind, dat met zijn vele gezinshuizen een bijzondere dorpsgemeenschap is, worden drie gloednieuwe gezinshuizen gebouwd. Wij zoeken stellen die hierin hun leven willen delen met kinderen en jongeren die niet bij hun eigen ouders kunnen opgroeien.

Nooit meer naar kantoor, een fijn huis in een groene omgeving en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Spreekt dit je aan, dan vinden wij het leuk om in contact met je te komen. We vertellen je graag meer over het bestaan van gezinshuisouder, het runnen van een gezinshuis én over ons mooie dorp.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contactgegevens

Neem gerust contact met ons op

"Iedereen heeft nu zijn plekje."

In het gezinshuis zijn we nog steeds een gezin, maar nu met meer kinderen dan voorheen. De geplaatste kinderen hebben door hun verleden meer sturing en aandacht nodig dan onze eigen kinderen. Daarom vinden wij het belangrijk om bewust tijd voor hen vrij te maken. Door één op één een uitstapje te plannen of gericht te vragen hoe ze het gezinshuis beleven.

- Corine Groen, Gezinshuisouder

Bekijk hier alle vacatures

Contactgegevens

Bezoekadres:
  • Schoonderbekerweg 10
  • 3794 NB De Glind
Postadres:

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief