1 december 2021

Henk Jonker wordt ook directeur bij de Rudolphstichting

Henk Jonker volgt per 1 januari 2022 Gerard de Jong op als directeur van de Rudolphstichting maar blijft ook directeur-bestuurder van Stichting Jeugddorp De Glind. Eén directeur voor twee zelfstandige organisaties biedt kansen voor afstemming in de strategie en gezamenlijke doelen.

Henk blijft helemaal verbonden en betrokken met onze organisatie, onze partners en het gehele werkveld. Zijn werkzaamheden en tijd combineert hij met die voor de Rudolphstichting. Dat vraagt intern een aanpassing en waar nodig worden de organisaties aanvullend versterkt.
De Raad van Toezicht van Stichting Jeugddorp De Glind heeft de keuze voor een gezamenlijke directeur gemaakt omdat dit bijdraagt aan de landelijke ambitie van Stichting Jeugddorp De Glind; om er te zijn voor kinderen en jongeren met complexe problematiek. Door af te stemmen, samen te werken en het delen van een directeur met de Rudolphstichting, verwachten we meer impact te hebben voor jeugdigen en hun gezinnen en willen we nieuwe zorgvormen realiseren.

 

Terug naar overzicht