Heropening Kinderboerderij De Glind

21 Jul

mei 2023

Wat een feestje was het woensdagmiddag 17 mei in De Glind. De kinderboerderij De Glind opende na renovatie weer haar hekken. Nieuwe speeltoestellen, hokken, hekken en borden. Voor de onthulling van het grote bord door werd aan Atelier Gerbera/Typisch Textiel een vrijetijdsactiviteit van Stichting Jeugddorp De Glind gevraagd een onthullingsdoek te maken. Daar hebben we keihard aan gewerkt. Het doek werd gemaakt door zes jongens en vier meiden. Emanuel, Daan, Tiffany, Nehemya, Thomas, Monique, Jain, Anthony, D’Andrew en Jayden. Myra Steens begeleidde dit proces.

Wethouder de Heer van Barneveld trok samen met de kinderen het doek weg waarna het nieuwe bord ‘Kinderboerderij’ zichtbaar werd. De renovatie van de kinderboerderij werd mede mogelijk gemaakt door donaties en fondsen aangeschreven door De Rudolphstichting. Een creatieve samenwerking! Spelen maar daar!

Het doek was t/m 21 mei nog te bewonderen aan het hek in de kinderboerderij. Straks verhuist deze weer naar het atelier. Tijdens de Expositie voor de zomervakantie kan je deze nogmaals komen bewonderen. En wie weet waar die uiteindelijk komt te hangen.

Fotografie Myra Steens