De Glind

17 januari 2019

Logeerhotel Osso

Logeerhotel Osso is een plek voor kinderen waar ontspanning, spelen en ontwikkeling voorop staat. Door even uit de hedendaagse sleur weg te zijn hebben de kinderen de mogelijkheid door middel van sport, spel en creatieve activiteiten weer even het gevoel krijgen kind te mogen zijn.

Wat biedt ik
Ik ben Jeoffrey en werkzaam als vrijetijdscoach in De Glind. Ik weet als geen ander wat vrije tijd inhoud en kan betekenen voor kinderen en hun ontwikkeling. Sport, innerlijke rust, authentiek en doorzetten zijn mijn ankers.
Het klinkt vanzelfsprekend dat kinderen onbezorgd weekenden kunnen beleven in hun leven. Helaas is dit niet voor ieder kind weggelegd. Na vele jaren werken met kinderen zonder en met speciale gaves, zoals ik dat noem, heb ik besloten deze weg in te slaan en is het logeerhotel geopend:
– Voor kinderen van 5 jaar en ouder
– Logeren van vrijdag tot en met zondag
– Een omgeving met natuur, zorg en veel (kind)voorzieningen
– Uitgangspunten: rust, reinheid, regelmaat en respect

Waar
Logeerhotel Osso is gevestigd in Jeugddorp De Glind. Het dorp de Glind is een bijzondere plek. De fantastische omgeving en faciliteiten zorgen voor een complete beleving. Maar wat maakt het Jeugddorp nou zo bijzonder? Dat zijn de 4 leefgebieden, wonen, leren, werken, vrije tijd en de dorpsgemeenschap. Door deze 4 leefgebieden is De Glind een unieke plek in de wereld.

Mijn verhaal
Na enkele jaren te hebben gediend bij het Korps Mariniers waar verbondenheid, kracht en toewijding voorop staan, ben ik terecht gekomen in de jeugdzorg. De basisprincipes voor het Korps Mariniers hebben veel overeenkomsten met werken in de zorg. Verbondenheid met mensen, kracht om door te zetten en toewijding om er voor de mensen te zijn. ‘Doen wat je zegt en zeggen wat je doet’ en ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’ zijn mijn motto’s die essentieel zijn voor werken met mensen.

Gebruikmaken van het logeerhotel? Neem dan via Stichting Jeugddorp De Glind contact met me op.

Terug naar overzicht