De Glind

14 maart 2019

Logeerhuis ONS

Wie zijn wij
Wij zijn Michael en Erna de Wit en hebben 2 schatten van kinderen, Dorian en Lilly. We hebben elkaar in Afghanistan leren kennen waar wij voor een christelijke organisatie een soort huiskamer hebben opgezet en gerund waar militair personeel op uitzending even kon ontspannen en tijd voor zichzelf had. Na een periode van 3 jaar zijn we in 2009 naar Reeuwijk verhuisd en beheerder geworden van een grote watersportvereniging. Het kriebelde bij ons altijd al om een eigen restaurantbedrijf te beginnen. Na lang zoeken zijn we, sinds mei 2018, in De Glind terecht gekomen. Het was voor ons liefde op het eerste gezicht en willen graag meer betekenen voor deze samenleving. Om deze reden hebben wij onze deuren geopend als logeerhuis.

Wat bieden wij
Met ingang van 2019 zijn wij logeerhuis geworden in samenwerking met Stichting Jeugddorp De Glind. Jongens tot 6 jaar en meiden van alle leeftijden kunnen bij ons logeren. We hebben een grote zolderkamer met een tweepersoonsbed waar bijvoorbeeld 2 broertjes / zusjes kunnen verblijven, of een zee van ruimte is voor 1 persoon natuurlijk. We bieden een stabiele gezinssituatie waar onze logees onderdeel van worden. Kinderen kunnen altijd bij ons terecht, er zijn geen restricties aan weekenden of vakanties. In overleg is alles mogelijk.

Motivatie en ervaring
In juli 2018 zijn we in De Glind komen wonen en werken. Al snel kregen wij door dat De Glind niet zomaar een dorp is maar een plek waar jeugd centraal staat, een plek waar men zich kan ontwikkelen en thuis voelt. Enkele maanden na het opstarten van ons bedrijf kregen wij ook door dat we meer wilden en kunnen betekenen voor de jeugd. Sinds onze periode in Reeuwijk zijn wij heel veel bezig met jeugd en hun vrije tijd en genieten hier veel van! Het is voor ons erg fijn om hier mee door te kunnen gaan. Onze ervaring in de opvang van jeugd is nieuw en startend. We volgen momenteel een opleiding tot pedagoog in de jeugdzorg. De kinderen die bij ons zullen komen logeren delen in ons gezinsleven en zullen op dezelfde liefdevolle wijze behandeld worden.

Wil je van dit logeerhuis gebruik maken? Neem dan via Stichting Jeugddorp De Glind contact op.
Graag tot ziens!

Terug naar overzicht