Amersfoort

17 januari 2019

Logeerhuis Euterpeplein

Wie zijn wij
Mijn naam is Janna Jellema (1970) en ik ben in 2018 getrouwd met Richard Munishi (1965). Richard komt uit Tanzania. Wij wonen in Amersfoort in een appartement met een groot terras, aan een plein met een winkelcentrum.

Wat bieden wij
Met ingang van 2018 zijn wij logeerhuis voor Stichting Jeugddorp De Glind. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar kunnen bij ons logeren in het weekend en soms wanneer dit mogelijk is, in de schoolvakantie. We hebben een kleine slaapkamer, waar een stapelbed in staat. Het is dus mogelijk om 2 zusjes, of 2 broertjes, of een zusje en broertje te laten logeren. Ook kan er 1 kind komen logeren.
Tijdens de weekenden vind ik het leuk om de jongeren mee te laten lopen in ons dagelijks leven en wat met hen te ondernemen, zoals knutselen of erop uit gaan.

Motivatie en ervaring
In mijn jeugd ben ik opgegroeid in De Glind, waar mijn ouders werkten. Ik heb veel tijd doorgebracht in groepshuizen en pleeggezinnen, waar ik mijn vrienden had. Op dit moment werk ik als persoonlijk begeleider in de GGZ. Ik werk ambulant in de wijk, waar ik mensen met psychiatrische problematiek en verslaving begeleid. Ook werk ik soms een weekend in een beschermde woonvorm met dezelfde doelgroep.
Ik heb jaren als oppas gewerkt in De Glind en ben bij verschillende gezinnen geweest. Dit heb ik naast mijn huidige werk gedaan. Ook ben ik ruim 8 jaar gastgezin geweest van een meisje die in De Glind heeft gewoond. Met haar heb ik nog steeds contact.

Zijn er kinderen die van ons logeerhuis gebruik willen maken, neem dan via Stichting Jeugddorp De Glind contact met ons op.
Graag tot ziens!

Terug naar overzicht