Je kunt je nu aanmelden!

17 augustus 2021

Er is heel veel te doen bij Vrije Tijd – we starten na de zomervakantie!

Onze nieuwe activiteiten uitgelicht.
Weet je dat we in totaal 51 activiteiten hebben van maandag t/m zaterdag. Er zit vast iets bij wat jij leuk vindt! We starten meteen na de zomervakantie.

NIEUW – Wetenschap proeflab | Dit is een activiteit waarin bizarre, idiote en wetenschappelijke experimenten worden gedaan, theorieën worden getoetst en vooral ook wordt gekeken naar wat jullie leuk en interessant vinden om te onderzoeken. Lijkt jou dit leuk, kom een keer kijken en schrijf je in!!

NIEUW – Accountmanager | Accountmanagers zijn zakelijke relatie beheerders. Robert doet dit al 17 jaar met succes en jij kan dit nu ook leren! Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen of wil leren hou je dat doet? Wil je leren hoe je op de juiste manier een oplossing biedt voor een uitdaging van een klant? Of weet je bijvoorbeeld nog niet echt wat je later wilt worden qua beroep, maar bovenstaand spreekt je aan? Sluit dan snel aan bij de groep en leer met maar 2 uurtjes in de week een leuk en toekomstbestendig beroep.

NIEUW – Bewuste dinsdag | Tijdens deze activiteiten leer je aandacht te geven aan het hier en nu. Uit je hoofd, in je lijf! Dit doen we met aandacht-spelletjes, kinder-yoga, je adem ontdekken en vooral ook door plezier te maken! Kom jij mee doen? Wees er dan op tijd bij!

Meld je aan

Terug naar overzicht